• Αναζήτηση
 • Δίωξη για λαθρεμπορία καυσίμων για τα πετρελαιοειδή του «ΛΑΣΣΑΙΑ»

  Τη δίωξη του πλοιάρχου και του πρώτου μηχανικού του «ΛΑΣΣΑΙΑ» για λαθρεμπορία καυσίμων σε βαθμό πλημμελήματος ζήτησε η εισαγγελία Πειραιά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην άσκηση δίωξης για λαθρεμπορία καυσίμων σε βαθμό πλημμελήματος, προχώρησε η εισαγγελία Πειραιά εναντίον του πλοιάρχου και του πρώτου μηχανικού του πετρελαιοφόρου «ΛΑΣΣΑΙΑ», στο οποίο μετά από έλεγχο των λιμενικών αρχών εντοπίστηκαν ποσότητες πετρελαιοειδών μιγμάτων στις δεξαμενές έρματος χωρίς παραστατικά.

  Η εισαγγελέας παρέπεμψε τους δύο ναυτικούς να δικαστούν την Πέμπτη από το τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ το πλοίο κατασχέθηκε.

  Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των λιμενικών εντοπίστηκαν περίπου 45 με 55 κυβικά πετρελαιοειδών μιγμάτων, χωρίς νόμιμα παραστατικά, στις δεξαμενές έρματος του πετρελαιοφόρου που έως τώρα απαντλούσε καύσιμα από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ», χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα καταμετρηθεί η ποσότητα των πετρελαιοειδών που βρίσκονται μέσα στο δεξαμενόπλοιο.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk