• Αναζήτηση
 • Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του ρέματος του Κόρμπι

  Οριστική λύση σε πολλά και σοβαρά προβλήματα, πλημμυρικού χαρακτήρα, θα επιλύσει η αποπεράτωση του ρέματος Κόρμπι, το οποίο ξεκινάει από τα όρια των Δήμων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τον Δήμο Κρωπίας και φτάνει μέχρι τη θάλασσα.Ήδη, διεξήχθη η ηλεκτρονική δημοπρασία του διεθνούς διαγωνισμού με μειοδότη την εταιρεία «Μετρό», η οποία υπέβαλε προσφορά με έκπτωση 57,72% επί του αρχικού προϋπολογισμού των 20.049.000 ευρώ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οριστική λύση σε πολλά και σοβαρά προβλήματα, πλημμυρικού χαρακτήρα, θα επιλύσει η αποπεράτωση του ρέματος Κόρμπι, το οποίο ξεκινάει από τα όρια των Δήμων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τον Δήμο Κρωπίας και φτάνει μέχρι τη θάλασσα.

  Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου είναι 24 μήνες και εάν δεν υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δημοπράτησης η εργολήπτρια εταιρεία θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2018.

  Ήδη, διεξήχθη η ηλεκτρονική δημοπρασία του διεθνούς διαγωνισμού με μειοδότη την εταιρεία «Μετρό», η οποία υπέβαλε προσφορά με έκπτωση 57,72% επί του αρχικού προϋπολογισμού των 20.049.000 ευρώ.

  Υπενθυμίζεται, ότι το έργο χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής (μέσω ΕΣΠΑ), μετά από την έγκριση του Περιφερειακού Συμβούλιου και τις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής Αρχής να απενταχθεί από τη λίστα αναμονής των έργων χρηματοδότησης ΕΣΠΑ, στην οποία βρισκόταν αρχικά στην 19η θέση και στη συνέχεια πήγε στην 3η θέση.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk