• Αναζήτηση
 • Συνάντηση Σπίρτζη – Πάιατ για τις αμερικανικές επενδύσεις

  Οι συνδυασμένες μεταφορές βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Τζέφρι Πάιατ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Οι συνδυασμένες μεταφορές βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός Υποδομών και  Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Τζέφρι Πάιατ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η συνάντηση αποτελεί επισφράγιση της εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο πλευρών που βρίσκεται σε εξέλιξη του τελευταίους μήνες.
  Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, στους τομείς των υποδομών, των συνδυασμένων Μεταφορών, αλλά και ευρύτερα. Οι δύο αξιωματούχοι συμφώνησαν ότι έχουν διαμορφωθεί «γόνιμες συνθήκες» προκειμένου να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.
  Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην κατεύθυνση της δημιουργίας στενότερης συνεργασίας, «συμφωνήθηκε η τακτική επικοινωνία τους, προκειμένου να παρακολουθείται η πρόοδος και να δίδεται η απαραίτητη ώθηση στις επικείμενες επενδυτικές δραστηριότητες».
  Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Βασίλης Μαγκλάρας.
  Κοινωνία