• Αναζήτηση
 • Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους 11 στελέχη της Attica Bank

  Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, από τον ανακριτή Διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη, και οι έντεκα κατηγορούμενοι - στελέχη της Attica Bank, στην υπόθεση με τις παράνομες διαφημιστικές δαπάνες σε έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες συμφερόντων του εκλιπόντος - με δραματικό τρόπο - εκδότη της «Ακρόπολις» Παναγιώτη Μαυρίκου.

  Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, από τον ανακριτή Διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη, και οι έντεκα κατηγορούμενοι – στελέχη της Attica Bank, στην υπόθεση με τις παράνομες διαφημιστικές δαπάνες σε έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες συμφερόντων του εκλιπόντος – με δραματικό τρόπο – εκδότη της «Ακρόπολις» Παναγιώτη Μαυρίκου. Την ίδια ποινική μεταχείριση (ελεύθερος χωρίς όρους) είχε και ένας πρώην διευθυντής της ΕΥΔΑΠ που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.
  Οι κατηγορούμενοι, που βαρύνονται με το αδίκημα της απιστίας, κλήθηκαν από τον ανακριτή σε απολογία, καθώς φέρονται να έχουν εγκρίνει «χρυσές» διαφημιστικές καταχωρίσεις σε έντυπα και sites του Μαυρίκου, παρά το γεγονός ότι αυτά δεν εμφανίζουν ανάλογη εμπορική απήχηση, υψηλή κυκλοφορία και επισκεψιμότητα.
  Το αδίκημα της απιστίας φέρεται να έχει τελεστεί κατά τη χρονική περίοδο 2013-2015, με ζημία που κυμαίνεται στα 250.00 ευρώ για την ΕΥΔΑΠ, και στα 380.000 ευρώ για την τράπεζα.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk