• Αναζήτηση
 • Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στη Νίκαια

  Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 17ης Αυγούστου 2017, στο διαμέρισμα που διέμενε στη Νίκαια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 17ης Αυγούστου 2017, στο διαμέρισμα που διέμενε στη Νίκαια.

  Δράστης είναι 24χρονος ανηψιός του ο οποίος και συνελήφθη, στις 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, κατόπιν εντάλματος σύλληψης.
  Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, προέκυψε ότι την ημέρα της δολοφονίας ο 24χρονος και ενώ βρισκόταν στην κατοικία του 54χρονου διαπληκτίστηκε μαζί του, λόγω προσωπικών διαφορών.
  Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο 24χρονος με μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία στο σώμα του θύματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
  Φεύγοντας από το σπίτι ο δράστης πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα που είχαν αίμα, φοβούμενος μήπως ανιχνευτεί σε αυτά το βιολογικό του υλικό, καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος.
  Επίσης, «σκηνοθέτησε» τον χώρο, προκειμένου να φανεί ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.
  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας Ανακριτικής αρχής και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk