• Αναζήτηση
 • CEO Eldorado Gold: «Δεν γνωρίζω τι σκέφτεται ο κ. Τσίπρας»

  Χρειαζόμαστε τις άδειες λειτουργίας, και άρα την υποστήριξη της κυβέρνησης προκειμένου αυτές να εκδοθούν, λέει στo in.gr ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Τζορτζ Μπερνς, επαναλαμβάνοντας με νόημα το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι η Ελλάδα είναι χώρα φιλική προς τις επενδύσεις. «Δεν μπορώ να γνωρίζω ωστόσο τι σκέφεται για την δική μας επένδυση, καθώς δεν είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του», απαντά, αφού παρά τις τρεις επιστολές που του έχει αποστείλει, συνάντηση δεν έχει πραγματοποιηθεί.

  Χρειαζόμαστε τις άδειες λειτουργίας, και άρα την υποστήριξη της
  κυβέρνησης προκειμένου αυτές να εκδοθούν, λέει στo in.gr ο διευθύνων
  σύμβουλος της Eldorado Gold Τζορτζ Μπερνς, επαναλαμβάνοντας με νόημα το
  γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι η Ελλάδα
  είναι χώρα φιλική προς τις επενδύσεις. «Δεν μπορώ να γνωρίζω ωστόσο τι
  σκέφεται για την δική μας επένδυση, καθώς δεν είχα την ευκαιρία να
  συναντηθώ μαζί του», απαντά, αφού παρά τις τρεις επιστολές που του έχει
  αποστείλει, συνάντηση δεν έχει πραγματοποιηθεί.

  Ο κ. Burns ελπίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα εκτιμήσει ότι η καναδική εταιρεία επιθυμεί να δουλέψουν από κοινού, προκειμένου να αξιοποιήσει τα κοιτάσματα της Χαλκιδικής για το αμοιβαίο συμφέρον, ενώ επισημαίνει ότι η προσφυγή στην Διατησία και τα νομικά μέτρα αποτελούν την έσχατη λύση.

  Έχετε αποστείλει τρεις επιστολές στον πρωθυπουργό δίχως να έχετε πάρει απάντηση. Πιστεύετε ειλικρινά ότι ο κ. Τσίπρας θέλει την επένδυση;

  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει προς τους ξένους επενδυτές ότι η Ελλάδα είναι ανοικτή προς τις επενδύσεις. Δεν μπορώ ωστόσο να ξέρω τι σκέφτεται ο κ. Τσίπρας για την επένδυσή μας, καθώς δεν είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του.

  Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk