Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
ΕΡΤ2, 20.45
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη νίκη (72-57 ήταν το σκορ του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη).
Ελληνική σειρά
«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Μια ξαφνική επίσκεψη του πατέρα της Ιωάννας αναγκάζει τον Βασίλη και εκείνη να παραστήσουν το αγαπημένο ζευγάρι. Η Ιωάννα, αν και η δική της προσωπική ζωή δεν είναι και τόσο επιτυχημένη, θεωρεί ότι μπορεί να δίνει συμβουλές ερωτικής συμπεριφοράς στη Νατάσα, οι οποίες όμως αποτυγχάνουν. Από την άλλη, ο Βασίλης κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητεί από την Αλισάβη να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Με ποιον τρόπο θα αιφνιδιάσει ο Γιάννης την Ελένη; Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που θα αποκαλύψει η Ρίτσα στον Παύλο;


Ξένες ταινίες
«Καλύτερα δεν γίνεται»
(As good as it gets) Mega, 24.00
Ο Τζακ Νίκολσον προσαρμόζει τη χαρακτηριστική τρέλα του σε μια ήπια δραματική κομεντί για όλη την οικογένεια, γύρω από την παράξενη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε τρεις κλονισμένους Νεοϋορκέζους. Ο Νίκολσον και η συμπρωταγωνίστριά του Ελεν Χαντ, στον ρόλο μιας σερβιτόρας με προβλήματα, βραβεύθηκαν με Οσκαρ. Σκηνοθετεί ο Τζέιμς Λ. Μπρουκς. (ΗΠΑ, 1997, 132′)
«Το σπίτι στο τέλος του δρόμου»
(House at the end of the street) Star, 00.45
Μια χωρισμένη μητέρα και η κόρη της μετακομίζουν στο σπίτι των ονείρων τους, σε έναν όμορφο, προαστιακό συνοικισμό. Αν και θεωρητικά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά ένα τόσο ακριβό σπίτι, περιέργως οι τιμές στη συγκεκριμένη γειτονιά είναι αρκετά προσιτές. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι στο διπλανό σπίτι συνέβη μια άγρια δολοφονία. (ΗΠΑ / Καναδάς, 2012, 89′)

HeliosPlus