Ελληνική σειρά
«Χωρίς εσένα»
ΑΝΤ1, 09.45
Η Μαρία εξακολουθεί να βρίσκει περίεργη τη συμπεριφορά της Φοίβης και αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη για αυτό. Ο Μιχάλης δέχεται την πρόσκληση των γονιών της Eλενας να φάνε μαζί για να γνωριστούν. Η Aννα αποφασίζει να αντικαταστήσει την Εύα στην εκπομπή, γεγονός που ενθουσιάζει τον Στάθη και την Αλεξάνδρα, αλλά δυσκολεύεται αρκετά στην πρώτη της προσπάθεια. Ο Κώστας ορκίζεται να εκδικηθεί τον Δημήτρη, που τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της γυναίκας του. Ο Νίκος παρακαλάει την Κάτια να μην τον αφήσει μόνο στο τέλος του, που φοβάται πως πλησιάζει.
Ξένες ταινίες
«Οι τρεις σωματοφύλακες»


(The three musketeers)
Star, 21.00
Τρισδιάστατη κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού έργου του Αλέξανδρου Δουμά σε σκηνοθεσία Πολ Αντερσον («Resident Evil») με τους Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ορλάντο Μπλουμ, Λουκ Εβανς, Μίλα Γιόβοβιτς και έναν θαυμάσιο Κρίστοφ Βαλτς που ως Καρδινάλιος Ρισελιέ κλέβει άνετα την παράσταση. (Γαλλία / Γερμανία / Αγγλία / ΗΠΑ, 2011, 98′)
«Τα παιδιά των ανθρώπων»


(Children of men)
ΕΡΤ2, 22.00
2027. Η γονιμότητα των ανθρώπων έχει αγγίξει το ναδίρ και το χάος επικρατεί σε όλον τον κόσμο. Ενώ θρηνούν τον χαμό ενός 18χρονου, του νεαρότερου ανθρώπου στον πλανήτη, ένας «παραιτημένος» από τη ζωή πρώην ακτιβιστής (Κλάιβ Οουεν) ξυπνά από τον λήθαργο και αποφασίζει να μπει στη διαδικασία του μαρτυρίου προκειμένου να σώσει το πολυτιμότερο αγαθό της Γης: μια μαύρη έγκυο. Στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ο Μεξικανός Αλφόνσο Κουαρόν έφτιαξε ένα «Blade Runner» γυρισμένο με κάμερα στο χέρι, ένα «Brazil» χωρίς χιούμορ, ένα gothic μελλοντολογικό θρίλερ, βαθιά πολιτικό και γνήσια οικολογικό, με στόχο να σου κόψει την ανάσα –και πετυχαίνει διάνα. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2006, 97′)

HeliosPlus