Ξένες σειρές
«Gran hotel»
Alpha, 20.00
Ο επιθεωρητής Αγιάλα βρίσκει το χρυσό μαχαίρι κάτω από το στρώμα του Αντρές κατόπιν έρευνας. Ολα πλέον είναι ανοιχτά για τον ρόλο του γιου της Ανχελα, τόσο για τον θάνατο της Χιμένα όσο και για την εξαφάνιση της Κριστίνα. Η Ανχελα δεν έχει πειστεί για τίποτε από όλα αυτά, από την άλλη όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόρισμα του επιθεωρητή.

«Breaking in»
Mega, 02.15
Μια επίλεκτη ομάδα ιδιοφυών προσλαμβάνεται από μια εταιρεία για να κάνει διαρρήξεις σε σπίτια με υψηλής τεχνολογίας ασφάλεια ώστε να μπορέσει να εντοπίσει ελαττώματα στα λειτουργικά συστήματα.

Ξένες ταινίες
«Fantastic Four»
Star, 22.00
Ο δρ Ριντ Ρίτσαρντς, διάσημος εφευρέτης, επιστήμονας και αστροναύτης, έχει ένα μεγάλο πάθος, να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Για να το επιτύχει χρειάζεται τη βοήθεια του πρώην αντίζηλού του στο κολέγιο και νυν δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Βίκτορ φον Ντουμ. Δημιουργεί μια κοσμική καταιγίδα, η οποία όμως «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις. Ετσι δημιουργούνται οι Fantastic Four. (ΗΠΑ, 2005, 95′)
«The spirit»
Alpha, 01.10
Ενας από τους καλύτερους και πιο έντιμους αστυνομικούς χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Σύντομα όμως επιστρέφει στη ζωή κατέχοντας υπερφυσικές ιδιότητες, για να καταπολεμήσει ζοφερές και εγκληματικές δυνάμεις, που απλώνονται σαν φάντασμα πάνω από την πόλη αλλά και κάτω από αυτή. Στον δρόμο του όμως θα βρεθούν τέσσερις γοητευτικές γυναίκες που θα κάνουν την αποστολή του λίγο πιο περίπλοκη από όσο φανταζόταν. (ΗΠΑ, 2008, 103′)

HeliosPlus