Μπάσκετ –Προολυμπιακό τουρνουά Τορίνο 2016
Ελλάδα – Ιράν
ΕΡΤ2, 19.00
Αντιμέτωπη με το Ιράν η Εθνική Ελλάδος στο Τορίνο, όπου θα αποπειραθεί να πάρει μία από τις τρεις εναπομείνασες θέσεις στη λίστα των ομάδων που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Εκπομπή μαγειρικής
«Masterclass»
ΣΚΑΪ, 16.45
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται δροσερές, ανάλαφρες συνταγές, κατάλληλες για τo καλοκαίρι, και μας προτείνει μαγειρέματα εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με λίγα υλικά.
Ξένες ταινίες
«Wanted»
Star, 22.00
Υποδεχτείτε έναν νέο υπερήρωα, τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον, έναν συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή. Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς. Είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του ρώσου σκηνοθέτη Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και ήταν υποψήφια για δύο Οσκαρ σε τεχνικές κατηγορίες (ΗΠΑ / Γερμανία, 2008, 98′)
«Δύο εβδομάδες προθεσμία»
(Two weeks notice)
Alpha, 22.00
Μια νέα, ευφυής, όμορφη δικηγόρος και παθιασμένη ακτιβίστρια για το περιβάλλον εργάζεται ως νομική σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων της Νέας Υόρκης. Ενας γοητευτικός αλλά εγωκεντρικός και ανεύθυνος 35άρης εκατομμυριούχος τη χρησιμοποιεί περισσότερο ως προσωπική βοηθό του και «νταντά» παρά ως επαγγελματία συνεργάτη. Αφού τόσον καιρό εκείνη ανεχόταν τα πάντα, από τις ιδιοτροπίες του ως το διαζύγιό του, αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να πάρει το αίμα της πίσω. Θα του δώσει «δύο εβδομάδες προθεσμία» για να βρει την αντικαταστάτριά της προτού η ίδια φύγει για πάντα από τη δουλειά και τη ζωή του. Ομως μέσα σε δύο βδομάδες δεν είναι λίγα αυτά που μπορούν να συμβούν. (ΗΠΑ, 2002, 93′)

HeliosPlus