Ως Τετάρτη οι αιτήσεις για την πιλοτική τάξη μαθητείας στα ΕΠΑΛ

Ως αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου, και στις 24.00 το βράδυ παρατείνεται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και αποστολής δικαιολογητικών για την πιλοτική τάξη μαθητείας στα ΕΠΑΛ Κορωπίου και 2ο Σταυρούπολης

Ως αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου, και στις 24.00 το βράδυ παρατείνεται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και αποστολής δικαιολογητικών για την πιλοτική τάξη μαθητείας στα ΕΠΑΛ Κορωπίου και 2ο Σταυρούπολης.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.minedu.gov.gr
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
α) φωτοαντίγραφα: πτυχίου ΕΠΑΛ, εκκαθαριστικού εφορίας, ταυτότητας, ΑΜΚΑ, και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από οικείο ΟΤΑ (μόνο εάν συντρέχει το κριτήριο εντοπιότητας)
β) υπεύθυνη δήλωση ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στα συνοδευτικά έγγραφα είναι αληθή, πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων- διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Α. Παπανδρέου 37,15180, Μαρούσι, με την ένδειξη ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑΛ, έως Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Κατόπιν επεξεργασίας των αιτήσεων (οι υποψήφιοι κατατάσσονται με βάση τον βαθμό του πτυχίου ειδικότητας και σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγούνται κατά προτεραιότητα όσοι έχουν αποφοιτήσει κατά το πιο πρόσφατο σχολικό έτος) θα ανακοινωθεί προσωρινός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.minedu.gov.gr την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016.
Κατόπιν εξέτασης των αιτημάτων ενστάσεων, εάν υπάρχουν, θα ανακοινωθεί τελικός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.minedu.gov.gr την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
Εγγραφή στο οικείο ΕΠΑΛ
Οι εγγραφές στο ΕΠΑΛ επιλογής θα πραγματοποιούνται από Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 έως Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk