Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Ρίο ως Σελιανίτικα το βράδυ της Τετάρτης

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2016, από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2016, από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, μεταξύ των κόμβων Ρίου και Σελιανιτίκων στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών λόγω εργασιών συντήρησης. Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, ενώ ταυτόχρονα θα αποκλειστούν και οι κλάδοι εισόδου του κόμβου Ρίου και με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Το αντίθετο ρεύμα, προς Πάτρα δηλαδή, δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου κωλύματος, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2016, κατά τις ίδιες ώρες.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από τους αρμόδιους κατασκευαστές (J&P και Άκτωρ, μέλη της κοινοπραξίας Άπιον Κλέος). Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση και τους παρακαλεί να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk