Δωρεά θερμοκοιτίδας νεογνών από τη Forhtnet στο «Χαμόγελο»

Μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη έθεσε στη διάθεση της εθελονικής οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η Forthnet

Μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη έθεσε στη διάθεση της εθελονικής οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η Forthnet, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με επίκεντρο τη στήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με την οργάνωση, η στήριξη αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε μέσω της κινητοποίησης των ίδιων των συνδρομητών της εταιρείας.
Έτσι, με αφετηρία την 11η Νοεμβρίου 2015, με κάθε ενεργοποίηση Forthnet ή Nova e-bill από τους συνδρομητές της, η Forthnet προσέφερε 1 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η ανταπόκριση των συνδρομητών της εταιρείας ήταν άμεση και αποτελεσματική. Μέσα σε έξι μήνες οι εγγραφές των συνδρομητών στην υπηρεσία e-bill έφτασαν τις 70.000 και αυτόματα μετατράπηκαν σε 70.000 ευρώ.
«Με την ενέργεια αυτή στηρίζουμε το δύσκολο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ό,τι αφορά τη διάσωση παιδιών που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Για τη Forthnet, η υπεύθυνη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας είναι αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητας της εταιρείας, που συμβαδίζει με την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας στον πυλώνα δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον» είπε ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, κατά τη διάρκεια της παράδοσης της δωρεάς στο σπίτι του Χαμόγελου στα Μελίσσια.
Η θερμοκοιτίδα πρόκειται να εγκατασταθεί εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών, ενώ η εταιρεία θα καλύψει παράλληλα τόσο το κόστος λειτουργίας, όσο και το κόστος εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη. Από την πλευρά της εθελοντικής οργάνωσης, ο πρόεδρος κ. Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Η Forthnet αποτελεί έναν διαχρονικό υποστηρικτή του Οργανισμού μας, παρέχοντας δωρεάν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της. Η συγκεκριμένη ενέργεια προχωρά ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας άμεση και ουσιαστική υποστήριξη στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στη χώρα μας με τη διάθεση μιας υπερσύγχρονης θερμοκοιτίδας για νεογνά. Θα ήθελα δε να τονίσω ότι η ανάγκη λειτουργίας τέτοιων θερμοκοιτίδων στην Ελλάδα είναι τεράστια, γεγονός που καθιστά πραγματικά πολύτιμη την ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδρομητές Forthnet & Nova, που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας και φυσικά στην εξαιρετική ομάδα που με έμπνευση και σεβασμό υλοποίησε την ενέργεια».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk