ΔΕΗ: Μείωση τιμολογίων 15% σε όλους τους συνεπείς καταναλωτές

Στη μείωση κατά 10% των τιμολογίων της προς τους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές προχωρά η ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μείωση κατά 15% τόσο στα οικιακά όσο και στα επαγγελματικά τιμολόγια ρεύματος ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης μιλώντας στη Βουλή, στην υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών. Οι μειώσεις αφορούν τους συνεπείς πελάτες της επιχείρησης.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγιωτάκης στο τέλος της συνεδρίασης ανέφερε ότι έχει να ανακοινώσει μια ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εξετάζουμε,και οι υπηρεσίες έχουν επεξεργαστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, ένα σχέδιο ώστε την ερχόμενη Τετάρτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να αποφασιστεί μείωση των τιμολογίων και στους οικιακούς καταναλωτές και στους επαγγελματίες κατά 15%. Προφανώς αφορά τους συνεπείς πελάτες. Άλλωστε σε αυτόν που δεν πληρώνει τι έκπτωση να του κάνεις;».

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΔΕΗ επεσήμανε ότι ο όμιλος εξετάζει και δραστηριότητες σε άλλους τομείς και προϊόντα όπως τη μεταφορά φυσικού αερίου σε νησιά, σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk