Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ στη Πατησίων

Με στόχο την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων, ο ΟΑΣΑ προχωράει προσωρινά και έως νεότερων οδηγιών από την ΕΛ.ΑΣ. σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πατησίων, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 21.00 έως και την λήξη της βάρδιας.

Με στόχο την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων, ο ΟΑΣΑ προχωράει προσωρινά και έως νεότερων οδηγιών από την ΕΛ.ΑΣ. σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πατησίων, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 21.00 έως και την λήξη της βάρδιας. Μετά το πρόσφατο γεγονός, με την εκκένωση από αγνώστους ενός τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο στο οποίο κατόπιν έβαλαν φωτιά το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2016, λεωφορεία και τρόλεϊ δεν θα περνούν Παρασκευές και Σάββατα από το σημείο.
Οι αλλαγές στην διαδρομή των παρακάτω διερχόμενων της οδού Πατησίων λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ έχουν ως εξής:
Α) Κατεύθυνση προς Ομόνοια:
Γραμμές τρόλεϊ 2, 3, 4, 5, 6, 11 & 15 και λεωφορειακές γραμμές 022, 054, 224, 500, 622, 608.
Από Πατησίων, δεξιά Ιουλιανού, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Πατησίων/συνέχεια Χαλκοκονδύλη.
Γραμμή 035 προς Ταύρο:
Από Λεωφ. Αλεξάνδρας, αριστερά Πατησίων, δεξιά Ιουλιανού, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Πατησίων – συνέχεια κανονικά.
Γραμμή Α8 προς Πολυτεχνείο:
Από Πατησίων, δεξιά Ιουλιανού, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Χαλκοκονδύλη, αριστερά 3ης Σεπτεμβρίου, δεξιά Μάρνη (Αφετηρία).
Εναλλακτικά σε περίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας στην οδό Μάρνη: Από Πατησίων, δεξιά Ιουλιανού, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Ηπείρου, αριστερά Πατησίων – συνέχεια προς Μαρούσι.
Γραμμή Β12 προς Αθήνα:
Από Λιοσίων, Καματερού, αριστερά Χαλκοκονδύλη – Αφετηρία μαζί με το Β9. Επιστροφή Χαλκοκονδύλη, αριστερά 3η Σεπτεμβρίου, αριστερά Στουρνάρη – συνέχεια κανονικά.
Γραμμή Γ12 προς Αθήνα:
Από Λιοσίων, Καματερού, αριστερά Χαλκοκονδύλη, αριστερά 3η Σεπτεμβρίου, αριστερά Στουρνάρη – συνέχεια κανονικά.
Γραμμή Α7 προς Πολυτεχνείο κυκλικά:
Από Πατησίων, δεξιά Ιουλιανού, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Χαλκοκονδύλη, συνέχεια Χαλκοκονδύλη, Πλ. Κάνιγγος – συνέχεια κανονικά προς Κηφισιά.
Β) Κατεύθυνση προς Λεωφ. Αλεξάνδρας:
Γραμμές τρόλεϊ 2, 3, 4, 5, 11 & 15
Από Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας, δεξιά 3ης Σεπτεμβρίου, δεξιά Μάρνη, αριστερά Πατησίων – συνέχεια κανονικά
Εναλλακτικά σε περίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας στην οδό Μάρνη:
Από Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας, δεξιά 3ης Σεπτεμβρίου, δεξιά Ηπείρου, αριστερά Πατησίων.
Οι παραπάνω τροποποιήσεις των γραμμών δύναται να εφαρμόζονται και τις άλλες ημέρες ή/και ώρες της εβδομάδας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο από την ΕΛ.ΑΣ για λόγους ασφαλείας επιβατικού κοινού και προσωπικού κίνησης. Οι παραπάνω γραμμές στα τροποποιημένα τμήματα διαδρομής θα πραγματοποιούν στάσεις στις ήδη υπάρχουσες άλλων γραμμών.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk