Οριακή η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αττικόν

SOS εκπέμπει το Νοσοκομείο Αττικό. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι νοσηλευτικές υπηρεσίες δεν ελέγχονται από πουθενά.

SOS εκπέμπει το Νοσοκομείο Αττικό. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι νοσηλευτικές υπηρεσίες δεν ελέγχονται από πουθενά.

«Για το υπουργείο, τις κυβερνήσεις, τις διοικήσεις των νοσοκομείων το θέμα είναι επίσης «να βγει η δουλειά». Αδιάφορο πως», τονίζουν και προσθέτουν: «Με ράντζα, με 1 νοσηλευτή προς 40 ασθενείς, με παράνομες διπλοβάρδιες, με διασωληνωμένους στο διάδρομο, με 3.000 επισκέψεις στα ΤΕΠ και τα Τακτικά Ιατρεία, πρέπει πάντα «να βγει η δουλειά». Όλοι παίζουν διαφορετικούς ρόλους αλλά στο ίδιο
έργο. «Συμπονάμε» το νοσηλευτή αλλά η δουλειά, δουλειά».
Όπως αναφέρουν, οι 15 επικουρικοί νοσηλευτές απέχουν από τις βάρδιες και τις αργίες διότι είναι απλήρωτοι. «Πενήντα εργαζόμενοι με κοινωφελή προγράμματα εκδιώκονται από το ΑΤΤΙΚΟ, αφού η κυβέρνηση αρνείται να ανανεώσει την πολύτιμη υπηρεσία τους. Από την άλλη μεριά χιλιάδες προσλήψεις εξαγγέλλονται διαρκώς στα ΜΜΕ αλλά στο Αττικό (όπως και αλλού) έχουν έρθει μόλις τρεις εργαζόμενοι», τονίζουν και σημειώνουν «το Αττικό κινδυνεύει να «τιναχτεί στον αέρα»».
Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου θα κάνουν συγκέντρωση στην πύλη από τις 8 έως τις 10 πμ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk