Η Κρι Κρι, η γαλακτοβιομηχανία από τις Σέρρες, δημιούργησε μια νέα κατηγορία γιαουρτιού από ελληνικό γάλα ημέρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν με την επωνυμία Super Spoon συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0%, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και super fruits. «Το γιαούρτι παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας, μόνο από ελληνικό γάλα ημέρας», αναφέρει η εταιρεία.
Το Super Spoon διατίθεται σε δύο γεύσεις: ρόδι, ράσμπερι, goji berry και μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι.
Η κα. Χρυσάνθη Φίγκου, Υπεύθυνη Προϊόντων Super Spoon, δήλωσε: «Η Κρι Κρι επενδύει δυναμικά στη διατροφική καινοτομία λανσάροντας το Super Spoon, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής του γιαουρτιού από Ελληνικό γάλα ημέρας, με τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits, πετυχαίνουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις διεθνείς διατροφικές τάσεις, απαντώντας στις εξατομικευμένες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να χτίζουμε μια ισχυρή ελληνική μάρκα, στοχεύοντας σε δυναμική ανάπτυξη τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά».