Tη λύση Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication επέλεξε η εταιρεία NESPRESSO Business Solutions-ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕ, που δραστηριοποιείται στην Εμπορία Προϊόντων Διατροφής & Μηχανών Παρασκευής Καφέ, προκειμένου να οργανώσει αποτελεσματικότερα τις επιχειρησιακές της διαδικασίες.

Υιοθετώντας τη λύση Premium HRM Μισθοδοσία, η NESPRESSO αποκτά ένα ενιαίο σύστημα για την ολοκληρωμένη διαχείριση και πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στην παρακολούθηση και έκδοση της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Η κυρία Μιχοπούλου, Commercial Director της NESPRESSO Business Solutions δήλωσε, με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου: «Στην επιχείρησή μας αναζητούσαμε μια λύση που θα μας βοηθούσε να εργαστούμε αποτελεσματικότερα. Το Premium HRM Μισθοδοσία μας βοήθησε να εκσυγχρονίσουμε τις λειτουργίες μας και να ολοκληρώνουμε περισσότερες εργασίες σε πολύ λιγότερο χρόνο. Είναι ευέλικτο και εύχρηστο, γεγονός που συνέβαλε στη γρήγορη εγκατάσταση και άμεση λειτουργία του, αλλά και στη γρήγορη εξοικείωσή μας μαζί του».