Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Ιστορία και Φυσική

Στη δεύτερη εβδομάδα μπαίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα εξετάζονται σήμερα, Δευτέρα, στην Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στην Φυσική (Θετικών Σπουδών). Το in.gr θα μεταδώσει τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά.

Στη δεύτερη εβδομάδα μπαίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα εξετάζονται σήμερα, Δευτέρα, στην Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στην Φυσική (Θετικών Σπουδών).

Η εκτίμηση των θεμάτων στην Φυσική από την Ενωση Ελλήνων Φυσικών

Οι απαντήσεις των θεμάτων στην Ιστορία από το Φροντιστήριο Ορόσημο

Οι απαντήσεις των θεμάτων στην Φυσική από το Φροντιστήριο Ορόσημο

Η εκτίμηση των θεμάτων στην Ιστορία από το Φροντιστήριο Ορόσημο

Η εκτίμηση των θεμάτων στη Φυσική από το Φροντιστήριο Ορόσημο

Τα θέματα στην Ιστορία

Τα θέματα στην Φυσική

Οι υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ, που δίνουν με το παλιό σύστημα, εξετάζονται στην Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και στη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

»»Το Βήμα θα μεταδώσει τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά, μετά το πέρας των εξετάσεων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη για τους υποψήφιους των ημερήσιων ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα, που θα εξεταστούν στα μαθήματα: Κινητήρες Αεροσκαφών ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Βιοτροφία-Αιγοπροβατοτροφία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk