Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων εγκαινιάζει από την προσεχή Τετάρτη 25.5.2016 ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), για να στηρίξει τους μαχόμενους δικηγόρους στις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζουν.

Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων εγκαινιάζει από την προσεχή Τετάρτη 25.5.2016 ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), για να στηρίξει τους μαχόμενους δικηγόρους στις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζουν. Σκοπός του Κέντρου είναι η παροχή πρακτικών υπηρεσιών προς τους δικηγόρους, που περιλαμβάνουν την υποστήριξη σε προσωπικά τους φορολογικά και κοινωνικοασφαλιστικά θέματα, καθώς και σε πρακτικά δικαστηριακά θέματα.
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων (ΚΕΔ) θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, από 15:00 έως 18:00, στην αίθουσα του 3ου ορόφου του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60).
Η επικοινωνία και η υποβολή ερωτημάτων για φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα στο ΚΕΔ είναι δυνατή και ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: forologika@dsa.gr και asfalistika@dsa.gr αντίστοιχα.
Για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου Νομικών η κοινωνικοασφαλιστική σύμβουλος του ΚΕΔ θα βρίσκεται στο Ταμείο Νομικών (Σωκράτους 53) κάθε Δευτέρα, ώρες 11:00 με 13:00, στο γραφείο 504, 5ος όροφος, τηλ. 210 5296.292.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk