Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Εδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιούν την Πέμπτη και την Παρασκευή, από τις επτά το πρωί, συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 19 Μαΐου και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα με κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη από το 21 χλμ. μέχρι το 22,5 χλμ. του δρόμου.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως τα όρια του Ν. Πέλλας – Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης – Χαλκηδόνας έως τα όρια του Ν. Πέλλας» και θα ξεκινούν στις 7 το πρωί.

Έχει γίνει από τους αρμόδιους η απαραίτητη συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk