Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας αρχίζουν την Τρίτη τις πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας αρχισαν την Τρίτη τις πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος.

Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας/ΕΠΑΛ

Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας/ΕΠΑΛ – Νέο σύστημα

Τα θέματα της Νεοελληνιής Γλώσσας/ΕΠΑΛ – Παλαιό σύστημα


Η εκτίμηση των θεμάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας/ΕΠΑΛ από το Φροντιστήριο Ορόσημο

Το Βήμα online σε συνεργασία με το Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά θα μεταδίδει τις απαντήσεις

Την Τετάρτη 18 Μαΐου είναι η σειρά των μαθημάτων ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα Αρχαία Ελληνικά (ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και θεωρητικής κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής, αλλά και θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).

Από τη Δευτέρα, οπότε ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές, και καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, έως και τις 6 Ιουνίου, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας θα πραγματοποιείται σε κάθε περίπτωση μετά τις 12:00.

Δεν θα επιτρέπεται ούτε η αποχώρηση των υπαλλήλων ή των επισκεπτών του υπουργείου πριν τις 12:00. Η χρήση των αιθουσών εκδηλώσεων για οποιαδήποτε δραστηριότητα θα επιτρέπεται μετά τις 12:00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk