Προσφυγή στη Δικαιοσύνη από την Σία Αναγνωστοπούλου για δημοσίευμα

Με προειδοποίηση για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που το δημοσίευμα με τίτλο: «Μετακλητός κι ο ρεμπέτης αδερφός της Σίας» δεν υποστηριχθεί από επίσημα έγγραφα, απαντά η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Με προειδοποίηση για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που το δημοσίευμα με τίτλο: «Μετακλητός κι ο ρεμπέτης αδερφός της Σίας» δεν υποστηριχθεί από επίσημα έγγραφα, απαντά η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Η κ. Αναγνωστοπούλου κάνει λόγο για «χυδαίο δημοσίευμα» και αρνείται ότι ο αδελφός της, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, υπήρξε ή είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, είτε ότι αμείφθηκε ποτέ από κάποιο πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας υπογραμμίζει ότι το δημοσίευμα εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, να θίξει την ίδια και για το λόγο αυτό κατασυκοφαντεί πρόσωπα της οικογένειάς της.

Κατόπιν αυτών, η κ. Αναγνωστοπούλου ζητά από την κυριακάτικη εφημερίδα να στηρίξει τα όσα ισχυρίζεται με αποδείξεις, δηλαδή επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ, αλλιώς προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του «συκοφαντικού δημοσιεύματος».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Σίας Αναγνωστοπούλου έχει ως εξής:

«Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.

Να αναφέρω για την ιστορία ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, πρώτον δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου.

Δεύτερον δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.

Τρίτον, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλείες και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια, δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.

Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα.

Κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει.

Άμεσα ζητώ το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου.

Άμεσα ζητώ απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.

Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk