Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, ένας 39χρονος για διάπραξη ένοπλων ληστειών σε καταστήματα, στην περιοχή του Πειραιά.
Ειδικότερα, ο δράστης το τελευταίο δίμηνο προέβαινε στην διάπραξη ληστειών σε καταστήματα. Συγκεκριμένα, έχοντας τις περισσότερες φορές, καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέρχονταν σε αυτά, όπου με την απειλή όπλου και συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης, αφαιρούσε χρήματα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. την κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα μαχαίρι, δύο συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών, δύο συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, 34 φυσίγγια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο και δύο μοτοσυκλέτες ως μέσα διαφυγής, καθώς και ρούχα και αξεσουάρ που χρησιμοποιούσε κατά την διάπραξη των ληστειών.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί επτά περιπτώσεις εκ των οποίων δύο σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά και στο Κερατσίνι, δύο σε περίπτερα στη Νίκαια και στο Κερατσίνι, μία σε κοσμηματοπωλείο στη Νίκαια, μία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και μία σε ενεχυροδανειστήριο στο Κερατσίνι όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε την ιδιοκτήτρια.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις