Μητέρα του Μπεν: Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει και λέγεται Ανδρέας

Την πεποίθηση ότι ο Μπεν Νίνταμ είναι σίγουρα ζωντανός εξέφρασε η μητέρα του, την ώρα που νέος κύκλος ερευνών έχει ξεκινήσει στην Κω από τη βρετανική αστυνομία. «Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες πριν μερικά χρόνια ότι ο Μπεν έχει φύγει από την Κω, έχει νέο όνομα, Ανδρέας και ζει με έναν άνδρα που τον λένε Νίκο» αποκάλυψε η μητέρα του σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Την πεποίθηση ότι ο Μπεν Νίνταμ είναι σίγουρα ζωντανός εξέφρασε η μητέρα του, την ώρα που νέος κύκλος ερευνών έχει ξεκινήσει στην Κω από τη βρετανική αστυνομία.

«Πιστεύω ότι κάποιος από την Κω έχει πληροφορίες για το τι συνέβη στον Μπεν και πού μπορεί να είναι σήμερα. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες πριν μερικά χρόνια ότι ο Μπεν έχει φύγει από την Κω, έχει νέο όνομα, Ανδρέας και ζει με έναν άνδρα που τον λένε Νίκο» αποκάλυψε η μητέρα του σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που άρχισαν και πάλι οι έρευνες γιατί περιμέναμε καιρό να συνεργαστούν η βρετανική με την ελληνική αστυνομία» πρόσθεσε.

Ο Μπεν εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 από το νησί σε ηλικία 21 μηνων.

Οι βρετανοί αστυνομικοί που έχουν φτάσει στην Κω απευθύνουν εκ νέου έκκληση στους κατοίκους του νησιού που έχουν κάποια πληροφορία ή γνωρίζουν κάτι, να έρθουν σε επαφή μαζί τους με απόλυτη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.

Γι’ αυτό τον σκοπό μάλιστα η φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιονδήποτε προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του μικρού Μπεν.

Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση ειδικά για το ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τους αστυνομικούς.

  • 6951040208 ( Ελληνικά/Αγγλικά)
  • 6951040217 ( Ελληνικά/Αγγλικά)
  • 6951040226 (Αγγλικά)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk