Κοινή συνεδρίαση ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ για τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης

Κοινή συνεδρίαση πραγματοποιούν την Πέμπτη τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο κορυφαίων θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης. Αντικείμενο της κοινής συνεδρίασης των ηγεσιών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση και η αναζήτηση από κοινού λύσεων.

Κοινή συνεδρίαση πραγματοποιούν την Πέμπτη τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο κορυφαίων θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης.

Αντικείμενο της κοινής συνεδρίασης των ηγεσιών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση και η αναζήτηση από κοινού λύσεων.

Μείωση προστίμων ζητά η ΚΕΔΕ

Τον επαναπροσδιορισμό των προστίμων και των προσαυξήσεων που σύμφωνα με το νόμο επιβάλλουν οι δήμοι, ζητεί η ΚΕΔΕ, η οποία τα θεωρεί πολύ υψηλά.

Ειδικότερα προτείνει από 100% που είναι σήμερα η προσαύξηση στην εκπρόθεσμη καταβολή της βασικής βεβαιωμένης οφειλής, αυτή να μειωθεί στο μισό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk