ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

«Chef στον αέρα»
ΣΚΑΙ, 16.45
ΗΕλένη Ψυχούλη επιστρέφειανανεωμένη και συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη δύο φορές την εβδομάδα γεμάτος ενέργεια και κέφι.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας, η Ντόρις λέει στον Νικήτα τι δώρο θέλει να της κάνει. Φέτος διαλέγει να της γράψει ένα ποίημα κι ο Νικήτας που δεν μπορεί να γράψει ούτε λίστα για ψώνια έχει μεγάλο πρόβλημα, αλλά η Στέλλα, άθελά της, θα του δώσει τη λύση. Η Βούλα μαθαίνει την πιο καινούρια και πιο πιθανή θεωρία σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων. Προσπαθώντας να την πει στον Μηνά, πυροδοτεί παιχνιδιάρικες καταστάσεις. Η Μαρίνα ανησυχεί πως ο γιος της, ο Αλέξανδρος, ξέχασε την «Ημέρα της Μητέρας». Αρχίζει να μελαγχολεί. Ο Ηλίας αποφασίζει να της φτιάξει τη διάθεση με ένα δώρο. Η κατάσταση όμως περιπλέκεται όταν η Μαρίνα βλέπει το δώρο και νομίζει πανευτυχής ότι της το έστειλε ο Αλέξανδρος.

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

«Οι μαχητές των δρόμων 4» (Fast and furious)
Star, 21.00
Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο που ως τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Αντζελες αποφασισμένος για όλα. Εκεί, μαζί με έναν φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’ Κόνoρ, καλείται να βρεθεί και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν αδίστακτο έμπορο ηρωίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! (ΗΠΑ, 2009, 100′)