Ο «Ιπποκράτης» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σίνδο

Στο Δήμο Δέλτα θα ταξιδέψει ο «Ιπποκράτης» και το «Χαμόγελο του παιδιού», από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο δράσης προληπτικής ιατρικής / οδοντιατρικής.Στο Δήμο Δέλτα θα ταξιδέψει ο «Ιπποκράτης» και το «Χαμόγελο του παιδιού», από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο δράσης προληπτικής ιατρικής / οδοντιατρικής.
Η δράση «Ιπποκράτης» απευθύνεται στα παιδιά και πραγματοποιείται μέσα από την ένωση, τη συνεργασία και την ανιδιοτελή συμμετοχή των τοπικών ιατρικών και οδοντιατρικών συλλόγων και νοσοκομείων.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής από το 2002, ενώ μέχρι σήμερα, έχουν εξεταστεί συνολικά πάνω από 70.000 παιδιά.
Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό και ΩΡΛ), από εθελοντές οδοντιάτρους καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού.
Η δράση που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Δέλτα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα φιλοξενηθεί στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο της Σίνδου, από τις 8.30 έως 16.30.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk