Εκποµπή µαγειρικής
«Κάν’ το όπως ο Ακης»
Mega, 16.40
Αγαπημένο υλικό οι γλυκοπατάτες και ο Ακης φτιάχνει πεντανόστιμη τάρτα. Η καλεσμένη της εκπομπής Βάσια Λέντζα μαγειρεύει χορταστικά γεμιστά ραβιόλια ρόκας με κοτόπουλο και μανιτάρια με λευκή σάλτσα.
Ελληνικές σειρές
«Χωρίς εσένα»
ΑΝΤ1, 16.45
Ο Στάθης ανησυχεί μήπως η Αλεξάνδρα τον εγκαταλείψει αν αποδειχθεί πως το παιδί της Εύας είναι δικό του. Ο Γιώργος όμως έχει κάθε λόγο να ανησυχεί από τη μεριά του καθώς η Εύα δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω και να παντρευτεί τελικά με τον αστρολόγο.

«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ο Βαγγέλης έχει τη γιορτή του και το μεγαλύτερο δώρο μετά την επίσκεψη των αγαπημένων του συγγενών και συναδέλφων για το καθιερωμένο γλέντι είναι η δημοσίευση μιας συνέντευξής του σε γνωστή εφημερίδα ως εκπροσώπου των κρεοπωλών Δυτικής Αττικής. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται όπως τα περιμένει και, αντί για τη δόξα, έρχεται η απογοήτευση. Στη γιορτή τελικά δεν εμφανίζονται οι φίλοι του Βαγγέλη, έρχονται όμως η Αλεξάνδρα και ο Μενέλαος και καταλήγουν να μείνουν εκεί όλο το βράδυ.
Ξένη ταινία
«Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία»
(Asterix et Obelix: Αu service de sa majeste)


Star, 22.00
Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο προκειμένου να βοηθήσουν τη βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Εξαλλος ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σε ένα τρελό κυνηγητό για να αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη. (Γαλλία / Ισπανία / Ιταλία / Ουγγαρία, 2012, 102′)

HeliosPlus