Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδας
ΑΕΚ – Ατρόμητος
OTESport 1HD, 19.00
Στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση συνεχίζεται μετά την προσωρινή διακοπή της λόγω των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις αρχές Μαρτίου.
Ξένες ταινίες



«ΧΧΧ: ο απόλυτος πράκτορας» (ΧΧΧ)
Mega, 22.00
Ο Βιν Ντίζελ πλάθει έναν νέο τύπο δυναμικού πράκτορα, η πρωτοτυπία του οποίου είναι ότι προέρχεται από τον «κάδο απορριμμάτων». Σκηνοθετεί ο Ρομπ Κοέν. Την ταινία ακολούθησαν «συνέχειες». (ΗΠΑ, 2002, 120′)
«Ζευγάρια στα βαθιά»


(Couples retreat)


Star, 22.00
Για να ανανεώσουν τις προβληματικές σχέσεις τους τέσσερα ζευγάρια αποφασίζουν να πάνε διακοπές παρέα σε εξωτικό νησί. Εκεί βέβαια μόνο διακοπές δεν θα κάνουν. Το ένα εμπόδιο ακολουθεί το άλλο: κολύμπι με καρχαρίες, αυστηρό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί κατά γράμμα, ψυχανάλυση, γκρίνια κ.ο.κ. Χαριτωμένη αλλά όχι και τόσο ασυνήθιστη κωμωδία, με κυρίαρχη μορφή τον Βινς Βον, το αξιαγάπητο στυλ του οποίου μπορεί να «σηκώσει» ακόμη και μια ασημαντότητα. Επιτυχημένο επίσης το «πέρασμα» του Ζαν Ρενό στον ρόλο του ιδρυτή του θερέτρου. (ΗΠΑ, 2009, 105′)
Ταξιδιωτική εκπομπή


«World Party»


Alpha, 22.00
Στην εξωτική Χαβάη προσγειώνονται οι Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, εκπληρώνοντας το παιδικό τους όνειρο. Το ταξίδι ξεκινά από το νησί Οάχου, με μια σύντομη στάση στο κοσμοπολίτικο Γουαϊκίκι. Στη συνέχεια η ομάδα του «World Party» κολυμπά παρέα με καρχαρίες στη μέση του Ειρηνικού και επισκέπτεται το τέταρτο μεγαλύτερο νησί στη Χαβάη, το Καουάι. Η γνωριμία με έναν 72χρονο σέρφερ αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη.

HeliosPlus