Ενηµερωτική εκποµπή
«Ανατροπή»
Mega, 00.05
Κάθε Τρίτη βράδυ η «Ανατροπή», με άξονα την επικαιρότητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και φωτίζει όλες τις πλευρές τους. Στη σημερινή εκπομπή ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης απαντά στον Γιάννη Πρετεντέρη για το πού το πάει ο Αλέξης Τσίπρας, τι θα γίνει με τη Φώφη Γεννηματά και πότε θα έχουμε εκλογές.
Εκποµπή µαγειρικής
«Chef στον αέρα»
Σκάι, 16.45
Η άνοιξη έρχεται γεμάτη με γεύσεις πολύχρωμες, δροσερές και απλά μαγικές! Νέα και αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα. Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει ανανεωμένη και συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μαγείρους, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Ο γνωστός και αγαπητός chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη δύο φορές την εβδομάδα γεμάτος ενέργεια και κέφι.
Ξένη σειρά
«Μαύρες χήρες»
ΕΡΤ2, 21.40
Ο αστυνόμος Πέτρι μοιάζει να χάνει μια δουλειά και να βρίσκει μια άλλη καθώς η Γιοχάνα του αναθέτει να βρει πού έχει πάει η Κίρσι. Η Βίρα μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι της Γιοχάνα και αναζητεί δουλειά προκειμένου να μπορεί να πληρώσει ένα νέο σπίτι. Ξεκινά δειλά τη δική της επιχείρηση και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το ίνδαλμά της. Στο μεταξύ η Κίρσι, το απολωλός πρόβατο της τριάδας, βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής. Αραγε οι περιπέτειές της τής έβαλαν μυαλό;
Ελληνική ταινία


«Επικίνδυνες µαγειρικές»
ΕΡΤ2, 22.30
Δύο άντρες διαφορετικοί μεταξύ τους μοιράζονται –τυχαία; –την πιο «συναρπαστική» γυναίκα του κόσμου, ενώ οι γεύσεις και οι μυρωδιές λειτουργούν ως το απόλυτο αφροδισιακό στις δύο παράλληλες σχέσεις. (2010, 100′)

HeliosPlus