Νέος δήμαρχος Βόλου: Υποκαθιστώ προσωρινά τον Αχιλλέα Μπέο

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θάνος Θεοδώρου θα είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου μετά την παύση του Αχιλλέα Μπέου. Ο κ. Θεοδώρου ξεκαθάρισε, πάντως, ότι υποκαθιστά προσωρινά και τυπικά τον Αχιλλέα Μπέο, συμπληρώνοντας ότι οι δήμαρχοι εκλέγονται από τον λαό.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θάνος Θεοδώρου θα είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου μετά την παύση του Αχιλλέα Μπέου. Ο κ. Θεοδώρου ξεκαθάρισε, πάντως, ότι υποκαθιστά προσωρινά και τυπικά τον Αχιλλέα Μπέο, συμπληρώνοντας ότι οι δήμαρχοι εκλέγονται από τον λαό.

Όλη η δήλωση του κ. Θεοδώρου:

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την κοινή απόφαση του δημάρχου μας κ. Αχιλλέα Μπέου, εμού, καθώς και όλης της δημοτικής μας ομάδας, να είμαι εγώ το πρόσωπο που θα υποκαταστήσει προσωρινά το Δήμαρχο στην τυπική άσκηση των καθηκόντων του.

» Η Δημοτική Αρχή, αλλά ιδιαίτερα εγώ ο ίδιος παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, το πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει και εξαγγείλει και ειδικά στον τρόπο διοίκησης που επέλεξε ο Δήμαρχός μας Αχιλλέας Μπέος, τα θετικά αποτελέσματα του οποίου ήδη έχουν αντιληφθεί οι δημότες μας από τον πρώτο κιόλας χρόνο θητείας μας.

» Είναι για εμένα αυτονόητο και θα πρέπει να είναι και σε εσάς, αλλά και στους δημότες μας ξεκάθαρο ότι ουδέν αλλάζει στην ουσιαστική διοίκηση του Δήμου μας, καθώς παραμένουμε η Δημοτική Αρχή που οι πολίτες επέλεξαν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, υπό τις αποφάσεις και κατευθυντήριες γραμμές εκείνου που αναδείχθηκε ως δήμαρχος.

» Εννοείται ότι η συνεργασία αλλά και η συμβολή του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη, σε όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης μας που παραμένουν ανοικτά αλλά και σε νέα που θα προκύψουν. Επομένως στην πράξη τίποτε δεν αλλάζει εφόσον ο δήμαρχος θα εξακολουθήσει να είναι κινητήριος μοχλός.

» Για όσους τους διαφεύγει, ο δήμαρχος εκλέγεται μέσα από την πιο δημοκρατική διαδικασία αυτή των εκλογών, από τους πολίτες και όχι από τα συμβούλια. Άρα η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την ολοκλήρωση του έργου της σύμφωνα με την εντολή που της έδωσε ο βολιώτικος λαός.

» Η πρόταση του δημάρχου και η ομόφωνη απόφαση της ομάδας μας με τιμούν ιδιαιτέρως και απόλυτη δέσμευσή μου είναι να ακολουθήσω πιστά τις αποφάσεις του Δημάρχου μας ως προς το πρόγραμμα και τη διοίκηση του Δήμου μας.

» Σας καλώ λοιπόν και εσάς ως αντιπολίτευση, να αφήσετε τα κομματικά σας συμφέροντα και να συνεργαστείτε με τη Δημοτική Αρχή, ώστε να δημιουργήσουμε το Βόλο των ονείρων μας, το Βόλο που αγαπάμε, μακριά από κάθε είδους πολιτικές σκοπιμότητες.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk