Η Πάμελα Άντερσον σηματοδοτεί το τέλος του γυμνού στο Playboy

Η διεύθυνση του αμερικανικού Playboy έχει πάρει τη ρηξικέλευθη απόφαση να ντύσει τα κουνελάκια του και να αναζητεί το ρόλο του σε μία νέα εποχή, όπου πια το γυμνό είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Για να τιμήσει την πρακτική που έγραψε η ιστορία, το περιοδικό επέλεξε για τελευταίο το τελευταίο του εξώφυλλο χωρίς σουτιέν μία παλιά και αγαπημένη του γνώριμη…

Η διεύθυνση του αμερικανικού Playboy έχει πάρει τη ρηξικέλευθη απόφαση να ντύσει τα κουνελάκια του και να αναζητήσει το ρόλο του σε μία νέα εποχή, στην οποία πλέον το γυμνό απέχει μόνο ένα κλικ.

Για να τιμήσει την πρακτική που έγραψε η ιστορία, το περιοδικό επέλεξε για τελευταίο το τελευταίο του εξώφυλλο χωρίς σουτιέν μία παλιά και αγαπημένη του γνώριμη…

Η 48χρονη Πάμελα Άντερσον θα κοσμεί το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου του 2016. Δεν δείχνει πάρα πολλά στο εξώφυλλο, όμως στο τεύχος υπάρχει 12σέλιδη φωτογράφισή της αλλά και συνέντευξή της από τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο.

Η πρώην σταρ του Baywatch δεν είναι καθόλου ξένη για το Playboy: Έχει το ρεκόρ εμφανίσεων στο περιοδικό, με ούτε μία, ούτε δύο αλλά με 14 φωτογραφίσεις. Η επιλογή της λοιπόν για να κλείσει την «γυμνή εποχή» του Playboy δεν προξενεί έκπληξη.

Τι μένει στο περιοδικό αν ντυθούν τα μοντέλα; Αυτό θα αναζητήσει το Playboy, το οποίο πλέον θεωρεί ότι ανταγωνίζεται μέσα όπως το Vice που ρίχνουν περισσότερο βάρος στο ελεύθερο ρεπορτάζ, την ερευνητική δημοσιογραφία και τις συνεντεύξεις.

Ας σημειωθεί ότι, κάπου ανάμεσα στα γυμνά κουνελάκια, το περιοδικό είχε δημοσιεύσει συνεντεύξεις του Ναμπόκοφ, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, του Malcom X και του Τζίμι Κάρτερ ενώ είχε δημοσιεύσει και διηγήματα του Μουρακάμι και της Άτγουντ.

Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk