Το Vice επεκτείνεται

Την επέκταση της συνεργασίας της παγκόσμιας πλατφόρμας του VICE με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αποφάσισαν ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του VICE, Shane Smith, και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού.

Την επέκταση της συνεργασίας της παγκόσμιας πλατφόρμας του VICE με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αποφάσισαν ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του VICE, κ. Shane Smith, και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρής Κυριακού.
Κλειδί για την απόφαση αυτή είναι οι εντυπωσιακές επιδόσεις στην Ελλάδα, τη Σερβία και τη Ρουμανία όπου ήδη δραστηριοποιούνται από κοινού. Η ετήσια ανάπτυξη στην Ελλάδα στο ψηφιακό κομμάτι άγγιξε το 70%, στη λιγότερο ώριμη αγορά της Ρουμανίας εκτοξεύθηκε στο 135% και στη Σερβία η τηλεοπτική εκπομπή του VICE φτάνει σε ποσοστά τηλεθέασης το 25%.
Ο κ. Κυριακού δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το VICE παγκοσμίως, είναι ένα φαινόμενο. Είναι η απάντηση στο ανικανοποίητο κοινό, τις νέες ηλικίες που δεν καλύπτονται πια από τα σημερινά παραδοσιακά media. Γι’ αυτό και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να καταγράψει μια τεράστια επιτυχία. Συνεργαστήκαμε με τη VICE, την μακράν πιο επιτυχημένη εταιρία παγκοσμίως σε αυτόν τον τομέα και η ανταπόκριση στην Ελλάδα στη Ρουμανία και τη Σερβία είναι τεράστια. Σκοπεύουμε σύντομα να λανσάρουμε το VICE σε 4 χώρες της Ανατολικής Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και τη Ρωσία και σε άλλες χώρες που θα ανακοινωθούν. Έτσι θα συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού μας και ειδικά των νέων».


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk