Η ICAP Group, αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά National Champion 2014/15 στα European Business Awards sponsored by RSM, και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year Award». Η ΙCAP Group, περνώντας πλέον στον 2ο γύρο αυτού του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού, θα διεκδικήσει εκπροσωπώντας την Ελλάδα το «European Growth Strategy Award». Θα πρέπει να τονισθεί ότι στο διαγωνισμό έλαβαν φέτος μέρος, 24.000 ευρωπαϊκές εταιρείες από 33 χώρες.
Η διάκριση αυτή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφορά στην αναγνώριση της ανάπτυξης των διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου ICAP στον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Στη διάρκεια των 18 αυτών μηνών και στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου που στοχεύει στην επέκταση των δραστηριοτήτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη από το 2007, η ICAP Group έχτισε μία παρουσία σε 7 χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία και Κύπρο). Επιπρόσθετα, προσφέρει υπηρεσίες επιχειρηματικής πληροφόρησης από και προς 230 εκατ. εταιρείες σε 238 χώρες, μέσω του διεθνούς στρατηγικού συνεργάτη της, της DUN & ΒRADSTREET (D&B).
Σήμερα οι θυγατρικές στο εξωτερικό της ICAP Group αντιπροσωπεύουν το 17% του κύκλου εργασιών του ομίλου ενώ σημειώνουν αύξηση κάθε χρόνο. Οι υπηρεσίες του ομίλου στο εξωτερικό προσφέρονται από 500 εργαζόμενους, που αντιπροσωπεύουν το 38% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου.
Ο κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ICAP, πρόσθεσε «Νιώθουμε δικαιωμένοι και πολύ χαρούμενοι με την τιμητική αυτή διάκριση. Η επέκτασή μας στο εξωτερικό αποτελεί σημαντική προτεραιότητα του Ομίλου και είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς. Τα Βαλκάνια είναι η φυσική προέκταση των Ελληνικών εταιρειών και είναι πολύ σημαντικό για μας να μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς πελάτες μας που επεκτείνονται στο εξωτερικό, την ίδια ποιότητα υπηρεσιών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα και σε 7 ακόμη χώρες της περιοχής.»