Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν απόψε τις μάχες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι διπλό με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα να ελπίζουν σε πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Στις 21:00 η ομάδα του Περιστερίου υποδέχεται τη Σαράγεβο, έχοντας νικήσει 2-1 στη Βοσνία. Λίγο αργότερα, στις 21:15, η Τρίπολη φιλοξενεί τη γερμανική Μάιντς με τον Αστέρα να πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από τον πρώτο αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος έχει μία σημαντική απώλεια, αυτή του Χαβιέρ Ουμπίδες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Λημνιός, Παπασπύρος, Εγκουέμ και Γκορμπούνοφ.

Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι: Τσέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος.

Για τον Αστέρα, υπάρχουν προβλήματα στην επίθεση, καθώς δεν υπολογίζονται οι Μπαράλες, Τορμένα, ενώ και ο Κιτοκό είναι αμφίβολος (αν και στην αποστολή).

Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Εάν Ατρόμητος και Αστέρας καταφέρουν να προκριθούν, τότε θα μπουν στην κλήρωση των πλέι οφ που θα γίνει την Παρασκευή (14:00) μαζί με τις άλλες δεύο ελληνικές ομάδες της διοργάνωσης, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (που … υποβιβάστηκε μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από τη Σταντάρ Λιέγης).

Tο πρόγραμμα των ρεβάνς έχει ως εξής:

21:00 Ατρόμητος-Σαράγεβο (novasports 2)

21:15: Αστέρας Τρίπολης-Μάιντς (novasports 1)