Χατζηδάκης: Ως τέλος του έτους οι απλοποιημένες άδειες επιχειρήσεων

Ο νέος νόμος πλαίσιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχείρησεων αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης, Κ.Χατζηδάκη, με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Κ.Μίχαλο. Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι το νέο πλαίσιο θα έχει ολοκληρωθεί «μέχρι το τέλος του χρόνου ακόμη και στις λεπτομέρειές του».

Ο νέος νόμος πλαίσιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχείρησεων αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι το νέο πλαίσιο θα έχει ολοκληρωθεί «μέχρι το τέλος του χρόνου ακόμη και στις λεπτομέρειές του», χαρακτηρίζοντας τις προτάσεις της ΚΕΕ για τα επιχειρηματικά πάρκα και για τις χρήσεις γης πολύ ενδιαφέρουσες.

«Μια μεταρρύθμιση η οποία περιμένει από το 1981, σήμερα προχωράει στην υλοποίησή της», είπε χαρακτηριστικά ο Κων.Μίχαλος μετά τη συνάντηση με τον υπουργό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Στο Πόρτο – Beverly – Χέλι… Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι λέει ότι αυτό εδώ θα είναι το καλοκαίρι των ολόχρυσων, άκρως εντυπωσιακών πλωτών βασιλείων, των ελικοπτέρων... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk