Το Βιτάμ Culinesse είναι ένα προϊόν με διπλή χρήση στη μαγειρική. Μπορεί να μας βοηθήσει στο σοτάρισμα των πιάτων, καθώς δεν «πιτσιλάει» όπως το λάδι, ενώ πετυχαίνει παράλληλα τον ιδανικό συνδυασμό στο ψήσιμο του κρέατος, διατηρώντας το τραγανό εξωτερικά και ζουμερό από μέσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μαρινάρισμα, βοηθώντας τη μαρινάδα να ομογενοποιηθεί ομοιόμορφα. Επιπλέον, τo Βιτάμ Culinesse δεν καίγεται και με αυτόν τον τρόπο τα φαγητά ροδίζουν ομοιόμορφα. Στα συν τα καλά λιπαρά αλλά και λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D και E που περιέχει.

Περισσότερα στο www.youtube.com/user/vitamgr.