ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

4 κοµµάτια λαδόκολλα σε µέγεθος τέτοιο που να µπορεί να τυλίξει 2 φορές την τσιπούρα

4 τσιπούρες (300 γρ. η καθεµία), καθαρισµένες

2 ρίζες φινόκιο, κοµµένες σε λεπτές φέτες

8 µικρά φρέσκα κρεµµυδάκια

8 κλωνάρια θυµαριού

4 λεπτές φέτες λεµονιού, ακέρωτου

αλάτι και πιπέρι

250 ml έ.π. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σχινόπρασο, ψιλοκοµµένο

2 κ.σ. αλεύρι

2 κ.σ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τοποθετούµε τις λαδόκολλες στον πάγκο της κουζίνας. Βάζουµε από 1 ψάρι στην καθεµιά. Χωρίζουµε τα λαχανικά και τα αρωµατικά µας σε 4 µερίδες.

Βάζουµε πάνω στην κάθε τσιπούρα ½ ρίζα φινόκιο, 2 φρέσκα κρεµµυδάκια, 2 κλωνάρια θυµαριού και 1 φέτα λεµονιού. Αλατοπιπερώνουµε.

Ρίχνουµε το 1/4του ελαιόλαδου σε κάθε ψάρι. Οµοίως λίγο από το σχινόπρασο.

Διπλώνουµε τις λαδόκολλες σαν φάκελο, κλείνοντας µέσα τα υλικά. Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 220°C, στον αέρα

Τοποθετούµε τα πακέτα σε ένα ταψί.

Ανακατεύουµε σε ένα µπολάκι το αλεύρι µε το νερό και µε το µείγµα αυτό σφραγίζουµε τη λαδόκολλα. Ψήνουµε για 25 λεπτά, στη µεσαία σχάρα.