ΥΛΙΚΑ (για 1 βάζο των 550 ml)

350 γρ. αβοκάντο, καθαρισµένο

80 γρ. ντοµάτα, ψιλοκοµµένη {{{ moto }}}

50 γρ. κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο

40 ml χυµός lime (µοσχολέµονο)

15 γρ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκοµµένο

20 ml έ.π. ελαιόλαδο

αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουµε όλα τα υλικά και τα χτυπάµε µε το σύρµα, µέχρι να πολτοποιηθεί το αβοκάντο. Αλατίζουµε και δοκιµάζουµε. Σερβίρουµε τη σάλτσα αµέσως ή τη διατηρούµε στο ψυγείο, στη συντήρηση.