Θα έχει θέμα τα ζόμπι, τα τέρατα ή τις πριγκίπισσες; Σε κάθε περίπτωση, ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί θα είναι μια υπερπαραγωγή με θέμα… φιλικό προς τα έξι τους παιδιά. Να γιατί η πολυπληθής οικογένεια εξετάζει πολλά και διαφορετικά σενάρια του θεματικού ύφους και προφίλ αυτού του γάμου που, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να γίνει στο κτήμα Σατό Μιραβάλ των Μπραντζελίνα στη Γαλλία εντός του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό ΟΚ: «Ο Μπραντ και η Αντζελίνα δεν κρατούν μυστικό ότι ο γάμος τους γίνεται κυρίως για τα παιδιά τους. Γι αυτό το λόγο συγκέντρωσαν όλα τα αδέρφια και τους ζήτησαν τη γνώμη τους για το θέμα του γάμου που πρόκειται να κάνουν».

Όπως, λοιπόν, διαπίστωσαν στη συνέχεια… οι απόψεις διίστανται. Το κάθε παιδί είχε το δικό του αγαπημένο ήρωα, με αποτέλεσμα οι εισηγήσεις να είναι πολλές. Το ζεύγος, ως εκ τούτου, διαβεβαίωσε τα παιδιά του ότι θα τις εξετάσει όλες προτού αποφασίσει. Αποτέλεσμα, ο σκανδαλοθηρικός τύπος να προθερμαίνεται για ένα γάμο που, κατά πάσα πιθανότητα, θα θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Εν τω μεταξύ, πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος των Μπραντζελίνα αναφέρουν ότι ο Μπραντ Πιτ είναι περισσότερο ερωτευμένος από ποτέ με τη γυναίκα του από τότε που την πρωτογνώρισε το 2005. «Ο Μπραντ και η Αντζελίνα βρίσκονται σε ένα σημείο στη ζωή τους που είναι πολύ ευτυχισμένοι», σημειώνουν οι ίδιες πηγές. «Ξυπνούν κάθε πρωί και αισθάνονται τυχεροί που έχουν την οικογένειά τους και που μπορούν να προσφέρουν (όλα τα αγαθά) στα μέλη της…»