Στη Νέα Υόρκη σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις οικογενειακές τους επιχειρήσεις οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία, ως γνωστόν, περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο Μάικλ Και η Κάρολ Μίντλετον κατευθύνονται… υπερατλαντικά μαζί με τα Party Pieces τους, την εταιρεία που ίδρυσε η δραστήρια και ανήσυχη μητέρα της μελλοντικής Βασίλισσας της Αγγλίας το 1987 όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βρει απλά, εύγευστα και ποιοτικά προϊόντα για τα πάρτι των παιδιών της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, η αμερικάνικη αγορά έχει δείξει ενδιαφέρον για την εταιρεία της οικογένειας – πράγμα φυσικό, αφού μετά το γάμο της Κέιτ με τον Γουίλιαμ βρίσκονται στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Αποτέλεσμα, οι Μίντλετον να προγραμματίζουν να ανοίξουν ένα γραφείο στις ΗΠΑ και να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας της εταιρείας τους με άλλες εταιρείες και οργανισμούς.

Η μικρότερη αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, η πολυσυζητημένη socialite, Πίππα Μίντλετον, λέγεται ότι πρόκειται να βοηθήσει τους γονείς της να βρουν το ιδανικό μέρος για να στεγάσουν τα κεντρικά των επιχειρήσεών τους στη Νέα Υόρκη. «Αισθάνονται ότι στη Νέα Υόρκη θα μπορούν να κάνουν μια καλή αρχή», ανέφερε η ίδια πηγή στην εφημερίδα. Και δεν πρόκειται να χάσουν καμία ευκαιρία».

Η επένδυση έρχεται λίγο πριν τα πριγκιπικά γεννητούρια τον ερχόμενο Ιούλιο. Και σύμφωνα με όσα λέγονται, τις πρώτες έξι εβδομάδες της ζωής του, το μωρό θα τις περάσει στο πατρικό της νύφης. «Η Κάρολ είναι μια φανταστική μαμά – είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή μου και έχει κάνει… πρακτική σε μένα», ανέφερε ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκολντσμιθ. «Πιστεύω ότι θα γίνει το σωστό. Θα αποσυμφορήσει την Κέιτ από την πίεση».