Ήταν μια μάλλον όχι ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για τον Χιου Τζάκμαν να του πετάει ένα ξυράφι φανατική του θαυμάστρια την ώρα που έκανε προπόνηση σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης.

Το συμβάν έγινε το περασμένο Σάββατο το πρωί σε γυμναστήριο του Μανχάταν όταν, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό 1010 WINS, μια γυναίκα εισέβαλλε στο χώρο, άρχισε να κλαίει και ταυτόχρονα να ουρλιάζει ότι αγαπάει τον ηθοποιό – που, σημειωτέον, συμμετείχε στην κινηματογραφική επιτυχία «Οι Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ το 2012 ερμηνεύοντας το ρόλο του Γιάννη Αγιάννη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αστυνομίας, η δράστης που ονομάζεται Καθλήν Θέρστον και είναι 47 χρονών, πέταξε ένα ξυραφάκι στον 45χρονο Αυστραλό ηθοποιό και εγκατέλειψε το γυμναστήριο τρέχοντας. Συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω ενώ, ευτυχώς, ο Τζάκμαν δεν τραυματίστηκε. Ακόμα δεν είναι γνωστό η δράστης αν θα εκπροσωπηθεί από κάποιο δικηγόρο, αλλά, όπως αναφέρθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που πλησίασε τον ηθοποιό και ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Το είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν…