Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που καταβάλει να κρατήσει κοντά του και τα επόμενα τρία χρόνια τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Η τουρκική Μπεσίκτας η οποία μελετούσε το ενδεχόμενο απόκτησής του και μάλιστα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύθηκε με τον 23χρονο βραζιλιάνο επιθετικό της ουκρανικής Σαχτάρ Ντεντίνιο. Αν δεν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της γαλλικής Μαρσέιγ, λογικά ο αλγερινός επιθετικός την επόμενη εβδομάδα που έρχεται στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, θα απαντήσει θετικά στην πρόταση των Ερυθρολεύκων.
Στο μεταξύ χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα αγωνισθεί ο Ολυμπιακός το Σάββατο στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Ο 36χρονος αργεντινός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με πρόβλημα στην γάμπα. Ο Ιμπαγάσα έχει αγωνισθεί τη φετινή περίοδο σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και 66 λεπτά σε 4 αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ καθώς συχνά πυκνά αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Τελευταία φορά τραυματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Επανήλθε πριν μία εβδομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου μπήκε στο 65΄ αλλαγή στη θέση του Γκρέκο.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει στη διάθεσή του τους Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοντέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο και Σιόβα.