Στον απόηχο των γιορτινών ημερών και στη γέννηση ενός νέου χρόνου, η ανάγκη δεν εκλείπει, αντίθετα, ξεπροβάλλει επιτακτική και μερικές φορές αδυσώπητη!

Το παζάρι «Δεύτερο χέρι» με ρούχα γνωστών Αθηναίων που διαθέτουν κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους προκειμένου να ενισχύσουν το έργο της Ενορίας του Εσταυρωμένου, στη γειτονιά του, τον Ταύρο, διοργανώνουν οι άνθρωποι του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (ώρες 11 π.μ. – 6 μ.μ.).

Το bazaar είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης που σκοπό έχουν την υποστήριξη του έργου της Ενορίας του Εσταυρωμένου, στη γειτονιά του, τον Ταύρο. Τα έσοδα, από τις πολλές και διαφορετικές δράσεις του, θα ενισχύσουν το συσσίτιο που καθημερινά προσφέρεται σε 85 άτομα.

Ψυχρά τα νούμερα όμως αποκαλυπτικά της πραγματικότητας, που επίμονα μετρά 2.550 μερίδες φαγητό το μήνα και επιπλέον 50 δέματα με τρόφιμα το μήνα, προσφορά ρούχων και κάλυψη φαρμάκων και ιατρικών εξετάσεων και… σε μία μόνο γειτονιά, που αναζητά ζεστές καρδιές για να προχωρήσει…

Αρωγός στην πρώτη δράση του νέου χρόνου οι πολλές φίλες του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης που έχουν διάθεση και δυνατότητα να προσφέρουν ρούχα τους. Πρόκειται για κυρίες του καλλιτεχνικού και του επιχειρηματικού κόσμου στην πλειονότητά τους. Η Τζίνα Αλιμόνου, η Emily Brown, η Κάτια Δανδουλάκη, η Πέμυ Ζούνη, η Έφη Μουρίκη, η Μιμή Ντενίση, η Μάγδα Πολυκανδριώτη, η Βιβή Πολυκανδριώτη, η Ροδάνθη Σεντούκα, η Εύη Χατζημιχαήλ, η Πόλυ Χρυσανθακοπούλου αλλά και η Αργυρώ, η Δέσποινα, η Ελεάννα, η Μαργαρίτα, η Μαρία, η Στέλλα και τόσες άλλες, που συνέχεια προστίθενται, θερμοί συνοδοιπόροι της προσπάθειας προσφέρουν ξεχωριστές δημιουργίες για να διατεθούν στις ξεχωριστές τιμές των 5€, 10€, 15€ και 20€.

Βέβαια, το Ίδρυμα έχει και πολλούς άνδρες φίλους και από το second hand bazaar του δεν θα λείπουν και ρούχα ανδρικά όπως και πολλά και διάφορα αξεσουάρ.

INFO:

Πληροφορίες: τηλ. 210 34 18 579

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr

Ιστοσελίδα: www.mcf.gr