Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και την πόρτα του άλλοτε αστραφτερού ιταλικού πρωταθλήματος. Η πρόθεση της διοίκησης της Ιντερ να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς ολλανδού μέσου Γουέσλεϊ Σνάιντερ με μειωμένες αποδοχές έχουν φέρει τον 29χρονο άσο στην πόρτα της εξόδου των Νερατζούρι και παράλληλα τον έχουν μετατρέψει σε ένα από τα «καυτά» ονόματα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού!
«Κάθε μέρα έχουμε και μια καινούρια πρόταση» υποστήριξε μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κ. Σόρεν Λέρμπι ενώ αναφερόμενος στην πρόταση που φέρεται να έχει από τη Γαλατάσαράι συμπλήρωσε ότι «προς το παρόν δεν χρειάζεται να απαντάω για τις φήμες που κυκλοφορούν αναφορικά με το μέλλον του Σνάιντερ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σνάιντερ, ο οποίος προτού μετακομίσει στην ομάδα του Μιλάνου με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς της Ιντερ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ οι συχνοί τραυματισμοί του τον έχουν μετατρέψει σε λύση πολυτελείας σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Ο τεχνικός των Νερατζούρι κ. Αντρέα Στραματσιόνι προτιμά να χρησιμοποιεί στη θέση του «trequartista» όπως αποκαλούν τους επιθετικούς μέσους στην Ιταλία, τον 20χρονο βραζιλιάνο Κουτίνιο ή τον 24χρονο αργεντινό Ρίκι Αλβάρες.