Έφη Αλέξης, «δεν κάναμε πίσω ούτε βήμα στη μάχη ενάντια στη διαπλοκή και στο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της χρεοκοπίας, όταν αυτό ήταν παντοδύναμο και εμείς είμασταν στο όριο του 3%».

Περίμενε Αλέξη: Δεν ανεβήκατε ακόμη στην εξουσία. «Κάποτε μιλάγαμε μόνο για το τρίγωνο της αμαρτίας « κόμματα- τράπεζες-μέσα ενημέρωσης…». Σήμερα βλέπεις έχει γίνει πολύγωνο. Ο πρωθυπουργός είναι αυτός που προσφέρει σανίδα σωτηρίας στους συνεταίρους του. Αφού είναι συναίτερος.

«Ο κος Σαμαράς δεν θέλει ούτε κάθαρση ούτε δικαιοσύνη». Αν ήθελε κάθαρση και δικαιοσύνη δε θα γινόταν Πρωθυπουργός. «Ομερτά και συγκάλυψη θέλει για να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός στη χρεοκοπημένη Ελλάδα των σκανδάλων και της διαπλοκής». Και που είναι το λάθος; Εφη Αντώνης.

Τι συζήτησε ο Πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο; Εδώ σε θέλω κάβουρα….τι άραγε; Φυσικά όχι αυτά που διαβάζουμε ββαια, ατά είναι καμουφλάζ. «Δεν έχουμε αυταπάτες, ότι οι δόσεις δεν θα έλθουν, αν ολιγωρήσουμε…..» Προειδοποιεί από τώρα τους ψηφοφόρους ο Σαμαράς, που σημαίνει: αν φέρουν Τσίπρα στην εξουσία, δεν θα υπάρχουν δόσεις. «Ο βασικός στόχος της Αθήνας είναι η ανάκαμψη, που θα επιτευχθεί όμως μόνο αν υπάρξει μεγαλύτερη ρευστότητα στην αγορά….» «Θεού θέλοντος»………»

Δεν σας θυμίζει καμικάζι τρομοκράτες των ισλαμιστών; Το αποτέλεσμα είναι να έχει εξαφανιστεί η «δραχμοφοβία». Παραμένει βέβαια η Τσιπροφοβία «Είμαστε οι πρώτοι, που βάζουν πλούσιους φοροφυγάδες στη φυλακή» Αποτυχημένη σε τόπο και χρόνο διαφήμιση. «.. κίνδυνος .. προέρχεται από τα δυο «άκρα», ήτοι τη Χρυσή Αυγή, η οποία απειλεί τη δημοκρατία, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτός φαίνεται δεν απειλεί τη δημοκρατία, αλλά την τριπολική εξουσία;

«Η παρουσία τόσων πολλών μεταναστών,.. «χαλά» το επενδυτικό κλίμα και αποτρέπει τους ξένους να επενδύσουν στην Ελλάδα». Δεν γνωρίζει ο Πρωθυπουργός μας ότι το επενδυτικό κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και όλοι μπροστά του είναι μετανάστες; «Αποχωρούμε με ένα καλό συναίσθημα». Πάλι καλά, αφού δεν γίναμε ακόμη ασυναίσθητοι.