Η έβδομη ταινία της σειράς θρίλερ «TheTexasChainsawMassacre» που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1974, έκανε το ντεμπούτο της στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το Σαββατοκύριακο, κατακτώντας την πρώτη θέση του box office προς έκπληξη ακόμη και της εταιρείας παραγωγής της.

«Το να πετύχουμε την κορυφή ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη» ανέφερε ο πρόεδρος της Lionsgate Ρίτσι Φέι, ενώ μέρος της επιτυχίας της ταινίας οφείλεται στην συμμετοχή του τραγουδιστή της R&B Τρέι Σοντζ.

Το «TexasChainsaw» συγκέντρωσε έσοδα $23 εκατομμύρια και κατέκτησε την κορυφή αφήνοντας μάλιστα πίσω του το «Django Unchained», το «The Hobbit: An Unexpected Journey» και το «Les Miserables».

Η ταινία του Κουεντιν Ταραντίνο την δεύτερη εβδομάδα προβολής της σημείωσε κέρδη $20 εκατ. -που φέρνουν τα συνολικά έσοδα της στα $106- και βρέθηκε στην δεύτερη θέση του box office, ενώ το πρώτο μέρος της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον συγκέντρωσε κέρδη $17,5 εκατ. -με τα συνολικά έσοδα της ταινίας τις τέσσερις εβδομάδες προβολής της να φτάνουν τα $263 εκατ.

Το «Les Miserables» με τους Αν Χάθαγουεϊ, Χιου Τζάκμαν, Ράσελ Κρόου και Αμάντα Σιφριντ έπεσε στο νούμερο τέσσερα με $16 εκατ. -και $103 συνολικά στις δύο εβδομάδες προβολής του-, ενώ το top 5 συμπληρώνει η νέα κωμωδία της Μπέτι Μίντλερ «Parental Guidance» η οποία συγκέντρωσε έσοδα $10 εκατ. την δεύτερη εβδομάδα προβολής της.