Η κόρη του πολυβραβευμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ θα είναι η «Miss Golden Globe 2013», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του «Hollywood Foreign Press Association».

Ο λόγος για την Φραντσέσκα Ίστγουντ, μία από τις κόρες του 82χρονου σταρ και της συζύγου του και ηθοποιού Φράνσις Φίσλερ, η οποία θα αναλάβει να… μοιράσει τα πολύτιμα αγαλματίδια κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των «Golden Globes» το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου 2013.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και με τιμά το γεγονός ότι θα είμαι ένα μικρό μέρος της ιστορίας του Χόλιγουντ, ακολουθώντας τα χνάρια τόσο αξιόλογων κοριτσιών» ανέφερε η δεσποινίδα Ίστγουντ στην ιστοσελίδα Ε!online.

«Όλοι με ρωτάνε αν έχω αγωνία και πως νιώθω. Το μόνο που με αγχώνει είναι μια ενδεχόμενη πτώση πάνω στην σκηνή!» πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι αποτελεί πλέον χολιγουντιανή παράδοση το HFPA να στέφει κάθε χρόνο την κόρη ενός ηθοποιού ή μιας ηθοποιού «Miss Golden Globe». Τον εν λόγω ρόλο έχουν στο παρελθόν αναλάβει η κόρη των Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις, Ράμερ Γουίλις, η κόρη του Τζακ Νίκολσον, Λορέιν Νίκολσον, ενώ πέρυσι «Miss Golden Globe» ήταν η πανέμορφη και μεγαλύτερη κόρη της Άντι Μακ Ντάουελ, Ρέινι Κουάλι.

Οικοδέσποινες στην φετινή τελετή απονομή των «70ών Golden Globes» θα είναι οι Εϊμι Πόλερ και η Τίνα Φέι και η λαμπερή εκδήλωση θα μεταδοθεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.