Τις προηγούμενες ημέρες _ και αυτό λόγω του τεράστιου όγκου των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ _ κυκλοφόρησε η φήμη ότι οι επαφές των συνεργατών του ενδιαφερόμενου επενδυτή κ.Δημήτρη Βιντιάδημε τους πιστωτές (προμηθευτές, μάνατζερ, ποδοσφαιριστές, προπονητές) απειλούνταν με… ναυάγιο.

Ο αντιπρόεδρος, ωστόσο, της ΠΑΕ κ.Γιώργος Γρυσμπολάκηςαποφάσισε να «φωτίσει» το τοπίο και αφού ανέλυσε τα δεδομένα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι κινήσεις της πλευράς Βιντιάδη θα στεφθούν με επιτυχία προσδιορίζοντας, μάλιστα, την ολοκλήρωση της συμφωνίας γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου. Αναλυτικά, η συνέντευξη που παραχώρησε στον «NovaSportfm»:

-Για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα «χαλάσει» το «deal» με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές:

«Παραμένω αισιόδοξος, αφού δεν έχει γίνει κάτι αρνητικό, ώστε να είμαι απαισιόδοξος. Οι συζητήσεις συνεχίζονται κανονικά και οι άνθρωποι του κ. Βιντιάδη βρίσκονται καθημερινά στα Σπάτα. Έχω ακούσει και εγώ διάφορες φήμες ότι υπάρχουν “σύννεφα” στις συζητήσεις. Αυτό, όμως, είναι εντελώς λανθασμένη προσέγγιση, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν τις συζητήσεις τους. Είναι πολλά τα χρήματα και το ψάχνουν αρκετά. Τα χρέη της ΑΕΚ ανέρχονται στα 30 εκατ. ευρώ. Οι κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα κρίνονται θετικές, όσον αφορά τα όσα θέλει η πλευρά Βιντιάδη».

-Για το κατά πόσο επηρεάζονται οι διαπραγματεύσεις από το αγωνιστικό κομμάτι και τη βαθμολογία της ΑΕΚ:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε οχτώ βαθμούς και οι ομάδες πάνω από εμάς δέκα. Αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι θα φτάσουμε τους ένδεκα. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε τη στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε παράπονο. Θέλουμε, όμως, να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, επειδή μπορεί να υπάρχει και η σχετική απογοήτευση. Οι οπαδοί αυτής της ομάδας κάνουν τεράστια προσπάθεια. Από εκείνους, άλλωστε, προέρχονται τα μόνα έσοδα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο η ΑΕΚ».

-Για τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Ένωσης στα αποδυτήρια:

«Πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτή η υπόθεση. Έχω την εντύπωση ότι θα τελειώσει θετικά και θα ευδοκιμήσει αυτή η κατάσταση. Και οι παίκτες έχουν δίκιο που θέλουν να πληρωθούν».

-Για το πότε βλέπει να ολοκληρώνεται το «deal»:

«Πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχει τελειώσει η υπόθεση. Ο κ. Βιντιάδης θέλει να ολοκληρώσει πρώτα όλες τις συμφωνίες με τους πιστωτές και μετά να αναλάβει την ομάδα».

-Για την προσφυγή του Γιώργου Αλεξόπουλου:

«Μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή, προλαβαίνουμε να διευθετήσουμε το θέμα.. Ο Γιώργος είναι ΑΕΚτζής και σύμφωνα με όσα είπε, το έκανε για να πάρει τα δεδουλευμένα του. Ο Αλεξόπουλος έχει δείξει πόσο αγαπάει την ΑΕΚ».

-Για τις δηλώσεις και τις σκέψεις αναφορικά με τη δημιουργία νέας Λίγκας:

«Εκείνο που πιστεύω είναι ότι πρέπει να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει αδικηθεί ως τώρα και αυτό το λέει όλος ο κόσμος. Το μόνο που θα θέλαμε, είναι αντιμετώπιση επί ίσοις όροις».